Hoofdsponsor

  • Tennis direct

    Tennis direct

Sponsormogelijkheden

Wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn voor het open toernooi? Neem dan contact op met de commissie via sponsoring@algemeneijsbaanpad.nl

Contactgegevens

Tennisverenigingen ALTC De Algemene en IJsbaanpad zijn gevestigd aan het Tennispark IJsbaanpad, IJsbaanpad 45 te Amsterdam.

De wedstrijdleiding is per e-mail te bereiken op wedstrijdleiding@algemeneijsbaanpad.nl en telefonisch 06 846 802 73 bereikbaar.

Parkeren

Je kunt parkeren op het parkeerterrein achter het tennispark. Hiervoor zijn parkeermunten verkrijgbaar aan de bar in Het Witte Huis en uit de automaat bij de wedstrijdtafel voor € 2,50. Je kunt ook parkeren onder het Frans Otten Stadion, maar daarvoor moet je een parkeermunt van € 5,00 kopen aan de bar in het Frans Otten Stadion.

Routebeschrijving per auto

Vanuit Schiphol / Den Haag (A4) – Zaanstad (A8) – Haarlem (A9/A4).

Afslag A10 Zuid, Ringweg Amsterdam. Afrit S108 (Amstelveen/Buitenveldert/Zuid). Einde afrit bij verkeerslichten rechtsaf en bij 2e verkeerslichten linksaf (IJsbaanpad).U rijdt 400 meter door en gaat rechtdoor bij de rotonde. Na 100 meter ziet u het tennispark van ALTC De Algemene en IJsbaanpad aan uw linkerhand (bij het witte gebouw ‘Het Witte Huis’).

Vanuit Utrecht (A2) – Amersfoort (A1)

Afslag A10 Zuid, Ringweg Amsterdam. Afrit S108 (Zuid/Amstelveen). Einde afrit bij verkeerslichten rechtsaf en dan bij de volgende verkeerslichten linksaf (IJsbaanpad). U rijdt 400 meter door en gaat rechtdoor bij de rotonde. Na 100 meter ziet u het tennispark van ALTC De Algemene en IJsbaanpad aan uw linkerhand (bij het witte gebouw ‘Het Witte Huis’).

Routebeschrijving openbaar vervoer

Ook met het Openbaar Vervoer is het Tennispark van De Algemene & IJsbaanpad goed te bereiken.

Bus: 23, 147, 170, 171, 172, 193 en 201.

Tramlijn: 16.

Metro 50 Vanaf Station Lelylaan route: Gein, derde halte (halte Amstelveenseweg).

Metro 50 Vanaf Station Zuid: route Isolatorweg, eerste halte (halte Amstelveenseweg).

Tip: komt u met het Openbaar Vervoer, kijk dan op www.9292ov.nl wat de meest ideale route voor u is!

Meer informatie

  • Volg ons op Facebook! Hier vind je foto's, verslagen, actuele informatie en mededelingen.

  • Wij zijn ook te volgen op Twitter. Gebruik bij een tweet over ons toernooi #OTAY15.